Huomaa, että on hiukan käsitys tähän setelirahaan muuttunut kun perjantaina sain tukun Euroja pankista ja tietenkin tarkistin, että onko oikeaa rahaa vai väärää ja ihmettelin miten 200Euron seteli on KELTAINEN! Pankkitäti kiltisti vaihtoi minulle uuden keltaisen setelin tilalle ja menin sitten toimistolle ja pomo sitten sivisti, että kyllä 200 Euron seteli on keltainen ;-). Meikä on selkeästi ollut suomenmaalla köydä kun ei edes omaa valuttaansa tunnista...

 Kävin tänään uudessa paikassa parturissa ja koko hoito maksoi kokonaista 40RMB. Piti sisällään korvien puhdistukset, yläkropan hieronnan (niska, selkä, kädet, päänahka ja naama) sekä pesun x2 ja leikkauksen. Aikaa palaa aina se tunti eli lyhyemmässä ajassa jos meinaa pärjätä on vaikeuksissa mutta on se sen arvoista, voi hetken jopa torkahtaa (minun tapauksessa kuorsata). Parturisetä teki uuden kampauksen ja vaimon kommentti oli kotona, että WAU!

Ostin koneeseen gigan muistia, memtest86 testistä meni läpäisi vaikka olivatkin laadukasta paikallista brändiä. Nyt siis 1024Mt + 256Mt = 1280Mt.