Kävin tänään katsomassa josko PS2:seni olisi modattu mutta ei onnistunut kun on niin vanhaa mallia. Siitä sitten kimmastuneena ostin uudemman mallisen PS2:sen modattuna siten, että voidaan katsoa DVD:tä yläkerrankin telkkarista (ihan järkipäätös juu). Hintaa modatulle PS2:lle missä verkkoliitäntä mitä en välttämättä käytä tuli 1450 RMB (145EUR). En pitänyt pahana hintana mikä nyt tuntuu kummalliselta kun vielä puoli vuotta sitten olisi ollut aika iso raha pistää näin lonkalta.

En ole aiemmin harrastanut heräteostoksia mutta nyt taisi osua meikäläisenkin kohdalle moinen. Keskimäärin ostan heräteostoksen kerran vuosikymmenessä joten palataan asiaan ensi vuosikymmenellä.

Ostin myös nipun pelejä, mm. Residen Evil 4, Baldur's Gate: Dark Alliance II, Star Wars: Battlefront II, jne. Kokeilin tuota Baldur's Gatea ja tuntui hyvältä mätkiä parit örkit kappaleiksi mukavassa reaaliaikaroolipelissä. Nuorena poitsuna tuli tahkottua roolipelejä enemmänkin tietokoneella joten olen kohderyhmää. Esikoisella valitsin yhden puzzle-pelin (surkea nyt kun kokeiltiin), Shadow the Hedgehog  (vanhemmille tarkoitettu) ja yhden pupukartingin (jää nähtäväksi miten siitä tykkää). On vaikea ostaa seitsemänvuotiaalle hyvää peliä, ehdotuksia otetaan kiitollisuudella vastaan (Rayman III löytyy, samoin parit Eye toy -pelit).

Ja lievennyksenä aikaisempaan Juoksuhaudantie-kommenttiini, en minä niin paljon löydä enää siitä päähenkilöstä kuin mitä aiemmin mainitsin (olen lukenut kirjaa pidemmälle ;-). Mutta kyllä sen tempaukset vieläkin naurattaa, Hotakainen on nykyään mun idoli. Tarinankuljetus on vertaansa vailla ja kirjan parissa suorastaan viihtyy.