Miten sattuikin, että tiimin kanssa kun käytiin iltapäivää viettämässä ja illan päätteeksi syömässä ja tietenkin Hooters+hieronta -akselilla tuli aivan kamala kankkunen. Aamu oli siis aivan ihan kamalaa, heikko olo jatkui päivän yli ja ensimmäistä kertaa söin jotain ilta seitsemältä. Oliko syynä hiivalta maistuva tynnyriolut vai useampi Tsing Tao, ellei sitten B55 (B52 shotin isoserkku) tai tequilasnapsi?

Lopetin mielestäni ajoissa eli 11 aikaa illalla, lääkitsin itseäni etukäteen litralla vettä mutta kun ei. Kaiken huippu oli se, että aamulla paikalliset olivat huippu kunnossa, hiukan voipuneen näköisiä mutta muuten kunnossa. Pomokin nauroi p*sk*isesti olemukselleni, eli oli ihan kokonaisvaltainen krapulapäivä.

Ruokapaikka oli muuten kokemisen arvoinen Kama-niminen ravintola. Lounasaikaan 38RMB ja päivällinen 48RMB, saa syödä niin paljon kuin huvittaa, juomat tietenkin erikseen. Siellä on buffet mistä saa kiinalaisvaikutteista sapuskaa riisineen päivineen, sen lisäksi tarjoilijat kiertää pöydästä toiseen vartaiden kanssa leikkaamassa erilaisia lihoja, makkaroita ja kalaa. Meikä söi kuin kiinalainen, maiskutteli, röyhtäili ja sylki luita.

Tuli päivän aikana kokeiltua nurmikolla hiihtämistä sellaisilla telaketjusuksilla. Paikalliset oli koko ajan turvallaan ja yhdeltä meni housut rikki pepun kohdalta kun mäenlaskussa kaatui. Lisäksi kokeilimme kajakkimelomista (onko tollanen edes mahdollista ;-). Paikka oli siis Da Qing Valley.