Tällä viikolla tuli tiistaina maistettua pari kaljaa (ja jäiden seassa ollut koeputkishotti). Ihan tyylipuhtaan lärtsät sanoisin ja seuraavana päivänä kankkunen olikin sitten aivan kamalaa. Töissä palaveria yhdeksästä eteenpäin mutta selvisin hengissä.

Eilen käytiin työkamun läksiäisissä Indian Kitchenissä ja ruoka oli makoisaa. Sitä ennen käytiin alakerran Hooterssissa happy hourin takia ottamassa pari kannua olutta. Näin sitä expattina alkoholisoituu, onneksi ei ole vähään aikaan mitään ihmeempiä sessioita tiedossa, sillä vanha ei enää jaksa...

Esikoinen sitten tänään oksensi ja en olisi yhtään yllättynyt jos pikkupimut seuraisivat perässä tänä yönä (kokemusta vastaavasta jo on). Koska piti käydä kaupassa ja vaimo halusi jäädä kotio hoitamaan esikoista lähti meikäläinen pikkupimujen kanssa kauppaan.

Meillä oli kaksi kymmenen hengen kakkua tilauksessa sunnuntaiksi esikoisen synttäreitä varten kahdesta eri kakkukaupasta ja kävin molemmissa erikseen kysymässä voiko kakkutilausta peruuttaa tai siirtää eteenpäin. Assistentti tulkkasi puhelimen välityksellä onnistuneesti tilauksen kuukaudella eteenpäin joten onneksi meikäläisen ei tarvitse ahtaa kakkua  huomenna ja säästyihan tuossa hiukan rahaakin.

Sää täällä Hangzhoussa on viime aikoina ollut loistava, aurinko on paistanut ja lämpöä on ollut jopa kymmenen astetta. Huomaa, että moraali on nykyään korkeammalla (pikku takapakeista huolimatta). Kumma juttu miten elämä täällä on tasaantunut, melkein jopa tylsäksi ;-).