Tänään en tee töitä kotona. Hiukan tuntuu omituiselta mutta myös mukavalta. Välillä on hyvä levätä ja tehdä jotain muuta. Ajattelin mennä huomenna pelaamaan sählyä pitkästä aikaa. Taukoa on nyt ollut kolmisen viikkoa joten varmaan nyt peli menee päin peetä ja jalka menee vähintään poikki. Työkamuilla oli kylkiluunmurtuman poikasta ja muutenkin taisi jollakin olla pää kipeä ja selkä rikki. Mutta ihan rentoutumismielessä on hyvä välillä hengästyä ja hikoilla (luulisin).

Coldplay musiikki-innostus alkaa pikkuhiljaa laantumaan ja rupeaa miettimään onko maailmassa mitään muuta bändiä mikä räjäyttää tajunnan ja nollaa mielen? Jaa, ehkä tuolta jotain tulee vastaan. Saa ehdottaa.

MP3-soittimeni on ollut kovassa käytössä mutta kuulokkeista tuppaa pehmukkeet vaan säännöllisesti katoamaan ja olen alkanut miettimään, että jos hankisi paremmat kuulokkeet. Eräs kollega oli miettinyt semmoisia ulkoista ääntä vaimentavia kuulokkeita mikä kuulostaa hyvältä idealta. Eli normaalistihan jos on kova liikenteen melu laitetaan sterkkoja kovemmalle mutta jos kuulokkeet vaimentaa voi kuunnella hiljasempaa eikä kuulo mene (se mitä on jäljellä).

Katsoin tossa joku päivä National Geographicia ja on kyllä mielenkiintoinen kanava. Tälläiselle tiedemiehenalulle kuin minä tuo on herkkua. Katsoin pari osaa jenkkien WTC iskusta kertovaa dokumenttia, on se ollut kovaa niissä lentokoneissa kun on kännykällä soiteltu useampaan kertaan vaimolle, että "täällä ollaan, mikä on tilanne, joo pommilla tuolla uhittelevat". Sielta tulee paljon muitakin kanavia mitä olisi kiva seurata jos vain jaksaisi, viidestäkymmenestä kanavasta löytyy jokaiselle jotakin mutta varmaan kävisi kokopäiväisestä työstä seurata oikeasti noita.