Nyt sitten matkapäivän jälkeen olemme viettäneet ensimmäisen päivän täällä Vietnamin Anoasis Resortissa. Matka itsessään meni rutiinilla, ensin lento Hangzhousta Guangzhouhun mistä jatkolento HoChi Minh Cityyn (Saigon). Guangzhoun lentokentästä semmoinen kommentti, että olipas se sekolainen, opastus oli vaikeasti tehty ja muutenkin oli jotenkin epälooginen. Johtuuko sitten siitä, että teimme vaihdon maan sisäisestä lennosta ulkomailla mutta oli kovin vaikea löytää oikeaa Check In-tiskiä. Ilmoitustauluja missä kyseinen tieto löytyi oli vain yksi joten tuli kyseltyä ainakin kahdelta eri ihmiseltä.

Saigonista oli sitten autokyyti tänne majoitukseen ja olimme majoituksessa puoli yhden aikaan yöllä. Totesimme heti, että meiltä puuttui toinen vauvansänky joten siitä sitten valitimme, lupasivat selvittää sitä seuraavana päivänä ja tänään sitten saimme sen kun menimme henkilökohtaisesti siitä urputtamaan. Heikkoa palvelua sanoisin. Toinen juttu mikä myöhemmin sattui, että kun huonepalvelu oli avaamassa petejä yötä varten olivat jättäneet ulko-oven auki. Periaatteessa kuka tahansa olisi voinut käydä hakemasa meidän kamoja pois, onneksi suurin osa on kassakaapissa.

Muuten täällä on ollut ihan kivaa, lämmintä piisaa ja hiekka on siistiä
(jos ei mene hiukan sivuun missä paljonkin lasinsirpaleita). Uimassa käytiin ja sitä ennen vedettiin hampparit, kaikki täällä on hiukan arvokasta eikä lähellä ole mitään kauppaa mistä voisi hakea omaa evästä. Sen suhteen olisi kaivannut hiukan vaihtoehtoja. Olisi ollut kiva ostaa asiallisen hintaisia limuja sun muuta pikkupurtavaa.

Netti on toiminut täältä hyvin, koko resortin alueella on WLAN yhteydet joten voi vaikka surffata terassilta käsin. Tällaiselle nörtille kuin minä se on ihan mukavaa vaikka ei ihan välttämätöntä ;-).