Kävimme tänään Ikeassa pitkän kaavan mukaan. Meinasi palaa hermot kun haimme esikoisen koko perheen voimin ja hissit eivät toimineetkaan ylöspäin. Olisi odottanut, etta shoppailu skandinaavisessa ostosparatiisissa olisi ollut täydellistä mutta ei. Ostimme kaikenlaista ja vähän ylikin. Kävimme tämän jälkeen hotellilla lepäilemässä.

Sitten olikin vuorossa minulle ja neiti B:lle elektroniikkahelvetti. Esikoinen ja neiti A vaimon kera shoppailivat viereisissä ostareissa. Ostin DVD-aseman, tuulettimen ja sellaiset kuulokkeet missä menee korvan taakse semmoinen lenksu. Vaikuttavat ihan hyviltä joten ei valittamista.

Sää täällä Aasian sydämessä (Shanghaissa) on ollut sateinen, kaupunki vaikuttaa jotenkin modernimmalta siellä missä nyt sattuu olemaankaan moderni, ihmiset puhuvat enemmän englantia mutta kyllä täälläkin törmää samantyyppisiin ongelmiin kuin kotonakin. Tänään jotenkin noi vastoinkäymiset korostui kun oli hiukan väsyksissä ja shoppailumaraton sen kuin jatkui vaan. Elektroniikkahelvetistä jäi ihan hyvä maku siinä mielessä, että löysin sen mitä olinkin etsimässä.

Ostin muuten eräästä DVD-liikkeestä Sopranosin viisi kautta boxin ja South Parkin kuusi kautta myös (halavalla tottakai). Siellä oli aika paljon tarjolla noita tv-kausia Babylon 5:stä OC:hin ja Lostista MacGyvereihin.