Tänään sitten päätimme mennä lääkärissä käymään kun pikkasilla on vain yölliset oksennukset jatkuneet, pakki on ollut sekaisin ja ruokakaan ei oikein ole maittanut. Neiti B vaikutti niin nuutuneelta, että paatettiin sitten pistää tiputukseen. Koska on niin pieni tippa asennettiin päähän (!) ja tiputus kestää useamman tunnin.

Vaimo jäi sairaalaan tiputusalustaksi ja meikä tuli esikoisen ja neiti A:n kanssa kotio. Neiti A sai suun kautta nautittavaa jauhetta (sekoitetaan nesteeseen ja annetaan spruutalla), esikoinen sai kapseleita. Hoitsut katsoi huuli pyöreenä kun vaihdoin neiti A:lle vaipan, ohjasivat naistenhuoneeseen kun ainoastaan sieltä löytyy hoitoalusta. Meikä pääsee näyttämään erilaista miehen mallia ja murtamaan rajoja ;-).

Tilasivat taksin ja kysyivät, että mihin neuvovat ajamaan niin pääsin samantien näyttämään kiinankielentaitojani ja sanomaan kiinaksi minne mennään. Taas tipahti leuka, että mitä hittoa! Mukava yllättää ja rikkoa stereotypioita.

Nyt tässä yksi pikkanen on jo tainnutettu, esikoiselle vielä iltasatu ja vaimoa ja neiti B:tä odottamaan. Toivottavasti ennen iltakymmentä ovat kotona ja saa nähdä minkälainen yö tästä tulee. Viime yönä valvoimme hiukan myöhempään, kun mentiin koisimaan, neiti B rupeaa oksentamaan ja parkumaan. Kun se on hoidettu ja ollaan kotvasen nukuttu tulee esikoinen sanomaan, että on oksentanut sänkyynsä. Eikun ylös ja hillitön putsaaminen, esikoisen suihkussa käyttäminen jne. Lopulta huonoa unta ja aamulla seitsemältä ylös, vaimo taisi nukkua hiukan pidempään.