Lauantaina sitten yllättäen saapuivat vuokrasopimuksen uusimisen yhteydessä sovitut lasten sängyt mitkä itseasiassa olivat aikuisten sänkyjä (metrin levyisiä). No pinnasängyt saivat sitten lähteä ja uuden sängyt tilalle, enää ei ollut lattiatilaa jäljellä, pikkaset oli hiukan ihmeissään kun oli niin massiiviset sängyt. Myöhemmin samana päivänä soviteltiin sängyt hiukan eri lailla ja nyt on hiukan lattiatilaa jäljellä, sängyllä on kiva istuskella kun lukee iltasatua, ennen ei oikein voinut kun pinnasängyn koko on niin rajallinen (kuvitelkaa isi ja kaksi pikkupimua samaan pinnasänkyyn!).

Pikkupimujen sänkyihin tulivat täyspaksut patjat (20cm) mitkä on aivan kivikovat. Tuntuu omituiselta, että tarvitsee noin paljon patjaa noin kovaan lopputulokseen, saman saisi yhdellä kerroksella pakkauspahvia ja lakanalla...

Saimme myös hienon ovikellon, toimii langattomasti pistorasiassa olevaan ämyriosaan mikä soittelee haluttuja kappaleita, vaimo valitsi mahdollisimman vähän korvia satuttavan soittoäänen. Olivat myös asentaneet vessan pyyhetelineen poissaollessamme, hiukan meni korkealle ja nyt kotirouva ei yllä siihen ilman jakkaraa. Oli rouva aika tyytyväinen.

Ja huomenna töihin, sähköposteja odottaa vielä useampi sata loman jäljiltä, olen ollut hiukan hidas aloittamaan töitä mutta pikkuhiljaa alkaa pääsemään taas kärryille, haasteita riittää ja niitähän meikä poika syö aamupalaksi (crunch crunch).