Tulin raskaan työpäivän jälkeen kotiin ja vaimo totesi, että tuossa on vauvat, syötä ne ja pistä nukkumaan. Kehitä jotain ruokaa esikoisella ja itsellesi. Tämän jälkeen hän lähti Metroon kauppaan ja samanaikaisesti Neiti B kaatui siten, että piti ottaa syliin kun parkui kuin viimeistä päivää. Huomasi kyllä, että pikkaset oli hiukan väsyneitä kun hiukan myöhemmin Neiti A kaatui puolestaan siten, että ylähuuli halkesi kevyesti. Otin jääpalan mitä sitten tarjosin suuhun mitä pikkanen puolestaan rupesi parkumaan kun oli niin kylmä. Ilkeä isi yrittää jäädyttää suun!

Esikoiselle väänsin couscousia ja hyvinhän se onnistui tosta lonkalta, itse söin sitä samalla kun syötin pikkasia ja esikoinen veti sitä vielä siinäkin vaiheessa kun olin laittanut pikkaset nukkumaan. Iltatoimien yhteydessä esikoinen laski suomeksi sataan (ilman mainittavaa avustusta), kävimme myös läpi kotiläksynä olevien maiden nimet. Tämä on tällaista kokonaisvaltaista treenausta tämä meidän elämä nykyään. Luin hänelle tämän jälkeen parit englanninkieliset läpyskät ja akkarista yhden tarinan.

Sitten kun lapset oli tainnutettu keräsin alakerrasta lelut ja menin koneille. Tein hiukan töitä kunnes vaimo tulee hillittömien kauppakassien kanssa kotio. Laitettiin kamat kaappiin, haukattiin hiukan iltapalaa ja suklaata, tein lisää töitä ja nyt onkin nukkumaanmenoaika. Meneepä nämä illat jotenkin nopeasti ;-). Onneksi huomenna on perjantai ja alkaa viikonloppu eikä ole ainakaan töitä.