Rankkaa olla shoppailemassa aamu yhdestätöistä kuuteen ja sitten pistää pikkaset nukkumaan ja tehdä hiukan töitä päälle. Jos hyviä puolia haetaan ostin itselleni uuden kellon, ei mikään huippumerkki mutta Casio merkkinen kuitenkin. Ulkonäöltään ihan yksinkertainen, jopa selkeä. En pidä semmoisista Shock Resistant (iskunkestävä) kelloista kun näyttää ihan liian isoilta. En myöskään pidä kelloista missä on kymmenen pientä näyttöä ja viisaria sekä neljästä kuuteen nappulaa.

Jätin tällä kertaa nahkarannekkeet pois laskuista kun menee säännöllisesti huonoksi. Joten päädyin tähän simppeliin Casion kelloon, missä selkeä analoginen viisarinäyttö (siis analogiselta näyttää, kaikki kellot nykypäivänä ovat digitaalisia), päiväys sekä herätys. Herätystä varten on yksi nappi ja kellon aikaan saattamiseksi yksi kiertojutska (millä ennenvanhaan vedettiin kellon vieteri jotta jaksoi jolkuttaa eteenpäin).

Ostin lisäksi itselleni kahdet farkut ja neljä paitaa. Yhteensä meni rahaa 600RMB eli 60EUR mikä ei mielestäni ole paljon. Vaimolle ostettiin kanssa kello, esikoiselle lelu ja kengät, pikkasille leluja ja kenkiä.

Käytiin myös pakollisella cappuchinolla. Olen todellakin jäänyt noihin koukkuun, minulle saa tarjota kun seuraavan kerrran tavataan ;-).