Sää on taas hellinyt täällä Pyhämaalla (Pyhällämaalla ;-) ja olemme  koko perhe majoittautuneet teltoissa. Öisin on ollut hiukan koleaa/kylmää mutta hyvin on pikkasilla uni maittanut. Onneksi hankimme aikoinaan viiden hengen teltan mihin mahtuu kaksi (!) matkasänkyä ja isi-itse ovivahdiksi nukkumaan. Aamusella pikkaset sanoo leveästi "Mmmooii!" ja olen sitten lelukassilla ostanut hiukan lisäaikaa jotta ehtii rauhassa heräillä Suomen suvessa. Tosin nukkuivat tänään puoli yhdeksään aamusta joten ei valittamista siinä mielessä.

Muuten ovat olleet pikkaiset aikamoisia riiviöitä, ovat pompottaneet vanhempiensa lisäksi ukkia ja mummia ja ovat pitäneet huolen, että saavat pensasvadelmia. Onneksi eivät hirveästi vierasta mutta eivät vieläkään suostu mummin tai ukin syliin vaikka luottamus on lisääntynyt kun mansikoita ja muita marjoja saavat (pikkasten luottamus on ostettavissa näemmä namilla).

Uudella internet tabletillani olen leikkinyt nyt kun olen taas Wlanin saatavilla ja aika hyvä Maemo mapper -ohjelma siitä löytyi mikä pystyy hakemaan Googlen karttapalvelimilta karttasivuja nätisti. Harmi, että ei ole GPS-härveliä ja WLAN ei ole koko ajan saatavilla mutta muuten hieno ja ohjelma ja ominaisuus. Muutenkin olen ollut ihan tyytyväinen kyseiseen härveliin, uutisia olen kokeeksi sillä katsellut netin välityksellä, hiukan se tökkii mutta on ihan mukiin menevä.

Huomenna siirrymme Lopelle (laulamaan Lopen laulua) ja vuokramökille mihin velipoikia rantautuu ja muitakin kamuja. Kyseisessä mökissä digiboksi, uima-allas ja sauna. Meinaan relata tuelta, toivottavasti pikkaset ovat samalla aaltopituudella.

Hyvää loppukesää vaan teillekin arvoisa satunnainen ja säännöllinen lukija!